PLECI ACUM, PLĂTEŞTI CÂND TE ÎNTORCI

Pregătirea pentru plecarea în SUA cu programul Work and Travel vine cu un preţ care se dovedeşte a fi destul de dificil pentru bugetul personal şi pentru familie. Dacă alegi să participi într-un astfel de program dar nu ai un plan clar pentru finanţare – nu îţi fă griji. Creditul Work and Travel a fost special făcut pentru a satisface nevoile tale. Acesta este calculat astfel încât să acopere costul programului, biletul de avion şi banii de buzunar pentru primele zile în SUA. Nu este nevoie să plătești din bani personali înainte de plecare iar după ce te întorci acasă poţi să achiți tot costul.

În parteneriat cu BRD, GTS îţi pune la dispoziţie creditul Work and Travel! Ai astfel cea mai simplă şi flexibilă modalitate de finanţare:

obţii suma de care ai nevoie de la 250 până la 4000 USD;

îţi poţi achita integral costurile programului;

ai o dobânda preferenţială;

ai o perioadă de graţie de maxim 14 luni; 

ai 15 luni perioadă de rambursare.

Creditul Work and Travel BRD se poate obţine în 3 paşi:

te înscrii la GTS în programul Work And Travel; 

obţii un contract cu un angajator din SUA;

completezi documentaţia care să arate că te-ai înscris în programul Work and Travel cu GTS, că ai obţinut o ofertă de muncă în SUA.

Click AICI pentru calculator rate şi pentru mai multe informaţii despre credit; 

Pentru întrebări sau nelămuriri, poţi contacta specialiştii BRD la TelVerde 0800.803.803 sau 021.302.61.61, www.brd.ro.

GTS  go to SUa

Site specializat cu programe pentru SUA şi oportunităţi pentru studenţi şi tineri din România pentru a călători, locui şi lucra legal în Statele Unite ale Americii. Creat de GTS Internaţional România, companie specializată în programe de schimb cultural, turism şi excursii pentru studenţi şi tineri.

GO TO SUA

GO SIMPLE

GO SAFE

GO WITH YOUR FRIENDS